lördag 2 augusti 2008

Havsmonster?


Min första tanke, när jag såg bilden, var: " Va f-n Tokmoderaten!" Sedan tittade jag en gång till och då såg jag att det inte var han. Skämt åt sido, förlåt Tokmoderaten;) I mitt tycke ser det ut som en stor sköldpadda utan skal. Det ska bli kul att få svar på vad detta anskrämligt fula lik är för något.

4 kommentarer:

Tokmoderaten sa...

Jag tycker du hackar lite väl mycket på mig nu Jocke. Är det så att du saknar mig så, eller vad är det...? Skyll på knät när det gäller piller och motion, jag är lat, och stolt över det. Du gömmer dig bakom patetiska bortförklaringar.

Joakim Draköga sa...

Haha, patetiska bortförklaringar... den var bra, men du vet att jag är ett träningsfreak, jag försöker ju att träna trots mitt onda knä..... Jag ska köpa ett årskort på friskis och utmanar dig att göra detsamma..... Tänkte väl det. Puss på dig;)

Tokmoderaten sa...

Hade jag haft råd, och det är den krassa verkligheten och ingen patetisk bortförklaring. Däremot gärna ett pass på söS-gymmet innan våra gemensamma arbetspass. Det köper jag som utmaning.

Joakim Draköga sa...

Nja, jag ska ju börja på friskis, för att slippa gå till gymmet på jobbet....Den dagen de fixar en bastu där är jag med...