fredag 22 augusti 2008

Vilda och ”läragåvagnen”.

Vilda med sin "läragåvagn", lägg märke till den bakvända "airbagen".



Vilda började krypa för en månad sedan, nu tycker hon att det är dags att börja gå. Hon använder sin ”läragåvagn” (LGV)till detta ändamål, och det går ganska bra faktiskt. Hon har ramlat baklänges några gånger, men hon slår sig inte så ofta p.g.a. att hon håller sig kvar i ”LGV”´n och faller sakta bakåt vilket gör att huvudet knappt slår i golvet. Dessutom har vi ju ”airbagen” (ryggsäcken), en bakvänd historia, ja ni har väl spanat in bilden ovan?

Det enda problemet är när hon kör in i en vägg, ett bord eller något annat som kommer i vägen. Det är kul att se hennes temperament när hon fastnar, först försöker hon fortsätta sin expedition genom att skaka, lyfta och dra ”LGV”´n framotebax, men efter ungefär en halv minut inser hon sin begränsning och då börjar hon skrika för att vi ska lägga märke till hennes prekära situation. Vilket vi förstås redan gjort vid ”skakalyftadra”-stadiet då det väsnas en hel del i vårt hem.

1 kommentar:

Anonym sa...

haha:D hon e så söööt när hon går med LGV!!! hon kanske skulle ut och resa med LGV och airbagen?? haha vem vet?? och skakalyftadra metoden ÄGEERR!!!!!!!!!:D //Ida, storasyster