lördag 27 september 2008

Det kanske inte stinker, men luktar gör det.

Citat från AB: ” Här är bilden som Media Markt vill stoppa. Elektronikjätten köper upp konkurrentens kampanjvara. För att sälja den i sina egna butiker.” slut citat.

Det är ganska självklart att Media Markt vill stoppa publicering av den nyheten. De gör ju en ganska ful handling då de köper upp Elgigantens lager av annonsvaran, och stoppar därigenom Elgigantens presumtiva kunder från att få göra ett klipp. Jag tror att den främsta orsaken till ”köpet” var att Media Markt försökte få Elgiganten att stå i dålig dager, den gamla vanliga ni vet, att ”annonsvaran” är slut när butiken knappt öppnat portarna. Jag tycker det var en skarpsinnig personal som fotograferade detta ”event”, förmodligen kommer det väl bli någon slags reklam av det, haha. Tänk er själva, här kommer en av Elgigantens största konkurrenter för att köpa upp deras annonsvara, har Elgiganten billigt pris eller har Elgiganten BILLIGT pris?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som om Media Markt precis har konkurerat ut sig själv?!

Joakim Draköga sa...

Hej Kenny, tyvärr tror jag inte att det här får så allvarliga följder för Media Markt. Konsumenter har ju så lätt för att glömma, se bara på ICA´s köttfärsskandal....